LM SF-t LMez

LM (ez volnék én) SF-t (science-fictiont) LMez (magyarul elemez) mindent, ami eszébe jut. Főként TV, film, sci-fi (nem szkifi; szájfáj), és ami lyukat üt a fejében. Bár nem bízok senkiben, aki harmadik személyben beszél magáról, ez most így sikerült. Szegény Jack kapitány...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rononból Conan

2010.01.23. 15:59 :: LMLM

Hogyan lesz satedai harcosból kimmériai? Egyáltalán mi az a satedai és kimmériai? Vagy inkább ki az a Ronon és ki az a Conan? Vagy még inkább ki az a Jason Momoa és hogy lesz belőle Arnold Schwarzenegger?

Korábban, az SFportalon már beszámoltam arról, hogy a Stargate: Atlantis egyik főszereplője, a Ronon Dexet alakító Jason Momoa esélyes jelölt Conan, a barbár szerepére a Robert E. Howard-hős történetének legújabb adaptációjában. Tudvalévő volt, hogy vetélytársai a Twilight-sagából ismert Kellan Lutz (Emmett Cullenn) és egy meg nem nevezett, ám igen ismert színész voltak. Kiderült, hogy utóbbi nem más, mint Jared Padalecki (Supernatural) volt.

De ketten együtt sem voltak elegek Momoa ellen. Hiába, ha a lidérceknek nem sikerült... Szóval, Conan legújabb megszemélyesítője Jason Momoa lesz. Annyit tudunk még a filmről, hogy márciusban kezdődnek a forgatások, jövő hétfőn pedig Momoa bevonul az edzőterembe, hogy Schwarzihoz hasonló izmokat növesszen addig is. Egyes források szerint Conan apjának, Corinnak a szerepére a nemrég visszatért Mickey Rourke-ot szeretnék megnyerni. Hogy ebből mi lesz, az hamarosan kiderül.

Előzmény: http://www.sfportal.hu/rononbol-conan-5682.scifi

Szólj hozzá!

Címkék: stargate conan arnold schwarzenegger stargate atlantis robert e howard ronon dex jason momoa

A bejegyzés trackback címe:

https://lmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr831695401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása