LM SF-t LMez

LM (ez volnék én) SF-t (science-fictiont) LMez (magyarul elemez) mindent, ami eszébe jut. Főként TV, film, sci-fi (nem szkifi; szájfáj), és ami lyukat üt a fejében. Bár nem bízok senkiben, aki harmadik személyben beszél magáról, ez most így sikerült. Szegény Jack kapitány...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

John Barrowman a Született feleségekben

2010.01.31. 16:46 :: LMLM

A Doctor Who (Ki vagy Doki?) és spin-offja, a Torchwood rajongóinak nem kell bemutatni sem Jack Harkness kapitányt, sem az őt megszemélyesítő John Barrowmant. A 43 éves glasgow-i születésű színész már korábban is játszott amerikai szappanoperában, méghozzá a kérészéletű, mindössze 14 rész megélt Titans-ben. A sorozat, amely egyben a Dallas Pamelájának, Victoria Principalnek a nagy visszatérése lett volna, Magyarországon is látható volt, Titánok címmel vetítette a TV2. Ez pont 10 éve volt, és Barrowmant most ismételten főműsoridős  (most jelentősen sikeresebb) amerikai sorozatban láthatjuk viszont. Legalább 5 epizód erejéig ugyanis a Desperate Housewives, vagyis a Született feleségek stábját fogja erősíteni.

Marc Cherry, a "Feleségek" showrunnere Torchwood-rajongónak vallja magát, és tavaly nyár óta próbálta meggyőzni Barrowmant, hogy fogadjon el egy szerepet saját sorozatában. Egy bennfentes szerint Barrowman már akkor is örömmel fogadta a felkérést, de egy kis időbe telt, mire Cherry megtalálta/kitalálta számára a megfelelő karaktert. A hírek szerint a szintén új szereplő Angie (Drea de Matteo) rejtélyében lesz kulcsszerepe Jack kapitánynak. A vele készült epizódok április elején lesznek láthatóak.

Forrás: Ausiello

Szólj hozzá!

Címkék: desperate housewives született feleségek sci fi titans torchwood doctor who john barrowman

A bejegyzés trackback címe:

https://lmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr891717316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása